Društvo

VIDOVDANSKO VEČE U BIJELOJ

Manifestacija “Vidovdansko veče” biće organizovana u Bijeloj u petak, 28. juna od 20.30 sati u amfiteatru Doma kulture. Organizator ovog događaja koji ima humanitarni karakter je Mjesna zajednica Bijela, u saradnji sa NVU “Ruža vjetrova Bijela”.

Mjesna zajednica Bijela je prošle godine, pored drugih fešti, organizovala i “Vidovdansko veče”. Ova manifestacija je bila veoma posjećena, pa smo zbog dobrog odziva odlučili da je uvrstimo u godišnji kalendar događaja. Time će biti otvorena sezona ljetnjih dešavanja u Bijeloj”, saopštavaju iz Mjesne zajednice Bijela i pozivaju građane da im se u petak pridruže u što većem broju.

Ulaz je besplatan, a posjetioci će moći da, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju novac za pomoć ugroženim porodicama sa Kosova i Metohije. U umjetničkom programu će učestvovati etno pojac Danica Crnogorčevic, glumac Dejan Đonović, guslar Milija Kosović, KUD “Sveti Jovan Vladimir” iz Bara, Crkveni hor “Roždestvo” iz Bijele, Crkveni hor “Sveti apostol i jevandjelista Marko” iz Podgorice.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com