Sport

VETERANI VK BIJELA – SPONA IZMEĐU PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI

Nedavno formirani tim veterana Vaterpolo kluba Bijela odigrao je, na bazenu u Bijeloj, revijalni susret sa ekipom VK Kumbor. Premda je rezultat bio u drugom planu, utakica je završena nerješeno 13:13, po četvrtinama 4:4, 3:2, 4:3, 2:3.

Strijelci za Bijelu: Nikola Begović, Siniša Dragutinović, Damir Krivokapić, Vladimir Jadra i Veselin Ilić po 2, Uroš Zloković i Đuro Balić po gol.

Strijelci za Kumbor: Petar Mijušković 5, Đorđe Stanojlović 3, Siniša Barbarez 2, Jovan Savić, Aleksa Žarić i Danilo Vavić po gol.

Incijator formiranja ekipe veterana Bijele i održavanja utakmice Milo Želalić je pozdrabio publiku i igrače.

-Ovo je svečani trenutak za sve nas u Bijeloj, posebno za stare asove i ljude koji su proslavili VK Bijela i naše mjesto. Zadatak nas veterana VK Bijela je da budemo spona između prošlosti i budućnosti, da oživimo ovo plivalište i prije svega da ponovo registrujemo VK Bijela. I ovo druženje je podsjećanje na mnoge, a mnogi više nisu sa nama. Brodovi i brodogradnja i vaterpolo su bili simbol ovog mjesta. Nažalost, sve to pomalo nestaje i naš je zadatak da učinimo da se na ovom mjestu ponovo igra dobar vaterpolo i da se družimo bez obzira na godine, kazao je između ostalog Želalić.

Posle utakmice nastavljeno je druženje vaterpolista i publike do kasno u noć.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com