DruštvoIzdvojeno

VESNINA ZLATNA NIT NA “SOFIA FASHION WEEK-u”OSVOJILA PUBLIKU

Kolekcija “Voljeni hladni kamen”, Novljanke Vesne Krivokapić putuje svijetom i publiku ostavlja bez daha. Tanana zlaćana nit, koja iviči i oblikuje njene haljine, odraz je umjerensti i glamura istovremeno .Ljubitelji mode su sinoć, u hotelu Marinela , u Sofiji, uživali u kreacijama više  dizajnera, među kojima je i naša kreatorka.

.

-Na pozivu Roberta Gramatikova nacionalnog direktora za Miss Model of the World  rado sam prihvatila poziv za ućešće na “Sofia fashion weeku” .Predstavila sam se kao gošća dizajnerka mojom kolekcijom ” Voljeni hladni kamen ” koju nesebično čuvam i koju trenutno samo iznajmljujem “.
Bogata kolekcija koja je napravljena po uzoru na crnogorsku narodnu nošnju otvorila mi je velike puteve”, ispričala nam je Vesna, još uvijek, pod snažnim uticajem emocija sinoćnje večeri.
– Ručni rad i tkz .crnogorski zlatni konac su prepoznali mnogi izoštreni pogledi koju su uživali sinoć. , To sam osjetila po samom aplazu darivanom mom radu” Jednu od mojih kolekcija nosila je  manekenka Ivana Čupić iz Podgorice, kao i mlada dizajnerka Jelena Roganović sa Cetinja”.I ovog puta, najbolju podršku , dobila sam od familije  koja je bila u Sofiji.


Na “Sofija feshion week-u” učestovali su dzajneri iz Osla , Makedonije, Bugarske ,Pakistana , Crne Gore i drugi..

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com