DruštvoIzdvojeno

VATRA DOBROG RASPOLOŽENJA I LAVINA POZITIVNE ENERGIJE NA ČOLINOM KONCERTU

Od Tore je krenuo defile –  Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri, Rajske ptice, NVO Maškare i njihovi Satiri… Onda  se ta šarena povorka ulila kao rijeka u more posjetilaca, kažu više od 10 hiljada, na platou ispred Hotela Igalo u Omladinskom parku, na šetalištu… Nakon što su se oni pokazali na sjajnoj sceni, uslijedio je raskošni vatromet koji je osvjetlio lijepu februarsku noć. Koncert je regionalno popularni Čola započeo  pozdravljajući Igalo, Novi, Boku, Balkan, čestitajući jubilej novskom festivalu i poželjevši mu još 100, 200, 300.. 500 novih izdanja.

Između dva dijela Čolićevog koncerta nastupa Novljanin Dragoljub Đuričić i njegova Balkanska lavina, kao još jedna potvrda prijateljstva i višegodišnje saradnje dvojice vrhunskih muzičara  i ljudi koji dijele ljubav prema Novom.

Dragoljub je to potvrdio porukom – Ponosan sam što sam Novljanin i što  sa Praznikom mimoze dijelim jubilej jer sam 50 godina na sceni!

Dugo očekivani, a prošlog petka zbog kiše odgođeni koncert ispunio je i više od onoga što smo očekivali. Sva strahovanja da će publike zbog odgađanja  biti manje pala su u vodu.

“Gori vatra” dobrog raspoloženja i tutnji “lavina” pozitivne energije iz Igala i Novog, sa 50. Praznika mimoze.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com