Sport

VATERPOLO – VLADO GOJKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA DUEL SA ITALIJOM

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, saopštio je spisak od 14 igrača na koje računa za duel prvog kola C grupe u Evropa kup kvalifikacijama, protiv selekcije Italije u Podgorici. Taj meč na program je u utorak 23. oktobra od 18 sati na bazenu SC “Morača”.

Spisak igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Dragan Drašković.

-Na spisku je 14 igrača, a za utakmicu mogu da računam na 13. Razlog je taj jer imamo problema sa povredom Đura Radovića. Draško Brguljan je bio povrijeđen ali se oporavio. Vidjećemo do ponedeljka kakva će situacija biti sa povredama, kada ćemo izabrati tim za Italiju. U ovom momentu ovo je najjači mogući sastav. Svjetsku ligu otvaramo protiv izuzetne reprezentacije. Igramo pred našom publikom, idemo na pobjedu iako će biti jako teško. Ukoliko pružimo igru kakvu znamo možemo da dođemo do važnog trijumfa, kazao je selektor Gojković.

Ulaznice za utakmicu prodaveće se po cijeni od 2 eura u ponedeljak 22. oktobra.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com