Sport

VATERPOLO – VEČERAS REVANŠ MEČ JADRAN – POSILIPO

Vaterpolisti Jadran Carina dočekuju nekadašnjeg velikana Posilipo u revanš susretu četvrtfinala Evrokupa. Jadranaši iz prvog susreta imaju tri gola prednosti 9-6 ali ni u kom slučaju ne smiju da brane prednost.

Jadran je juče odigrao prijateljski susret sa Pro Rekom iz Italije, koji se u Igalu priprema za susret sa dubrovačkim Jugom. Trener Jadrana Vladimir Gojković smatra da se u meč mora ući hladne glave i sa jasnim ciljem, plasman u polufinale.

– Jasno je da pred nama velika šansa i toga smo svjesni, ali cilj možemo da ispunimo samo ako uđemo u revanš kao da ta prednost iz prve utakmice ne postoji. Ništa nije gotovo, moramo da ponovimo izdanje u odbrani kao u Napulju i da iz takve defanzive pokušamo da otvaramo kontranapade. Tačnije, da igramo svoju igru u kojoj bismo pokušali da zaustavimo najveće oružje protivnika. Pitanje je koliko je realno da ekipu sa takvim pojedincima zaustavimo na svega šest pogodaka kao u prvom susretu. Ali, to je odbrana kakvu želimo da igramo, kakva uvijek daje rezultat i uradićemo sve da je ponovimo.

Posilipo se neće predati dok god postoji i najmanja šansa, poručio je trener napuljskog tima Mauro Okijelo, koji očekuje paklenu atmosferu u Herceg Novom

-Očekujem da će Jadran imati veliku podršku, znam da ne igraju pred praznim tribinima kao mi često. Naučio sam da je u sportu sve moguće, zato ćemo do kraja vjerovati.

Susret  počinje večeras u 18.00 časova na bazenu Instituta Igalo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com