Sport

VATERPOLO – VATERPOLISTI ODRADILI PRVI TRENING U BARSELONI

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore odradila je prvi trening u Barseloni, pred sjutrašnji prvi meč na Evropskom prvenstvu sa Francuskom od 11 sati. Izabranici Vlada Gojkovića su juče doputovale, iskoristile su taj dan da se odmore, a od danas već kreće operacija Evropsko prvenstvo 2018.

-Imali smo dovoljno vremena da odradimo sve što smo trebali, i napokon da počne ovaj turnir. Cijela atmosfera je odlična, i sa nestrpljenjem smo čekali da počne Evropsko prvenstvo. Za razliku od Svjetske lige i Mediteranskih igara nosi veću težinu. Prva utakmica sa Francuzima, slijedi Mlata pa odlučujući meč sa Špancima za prvo mjesto u grupi. Francuzi? Nijesu naš nivo, i nijesu među 6, 7 reprezentacija koje se bore za medalju. Dobra su uvertira, prva je utakmica na šampionatu i zbog toga može da bude malo problema na startu meča. Očekujem u trećoj i četvrtoj dionici da lakše riješimo meč u našu korist. Ponavljam, to je samo zbog toga što je prva utakmica, oni ne spadaju u krug jačih reprezentacija. Zadovoljan sam formom, sve medalje koje smo uzeli tokom ljeta su pravi vjetar u leđa za ono što nas čeka, rekao je Mlađan Janović.

GRUPA A: Njemačka, Gruzija, Italija, Mađarska

GRUPA B: Crna Gora, Malta, Francuska, Španija

GRUPA C: Hrvatska, Turska, Holandija, Grčka

GRUPA D: Rusija, Srbija, Slovačka, Rumunija

Dan 1, ponedjeljak 16. jul:

11:00h Crna Gora – Francuska

Dan 2, srijeda 18. jul:

17:00h Crna Gora – Malta

Dan 3, petak 20. jul:

22:00h Crna Gora – Španija

 

1 komentar

  1. О д села Царине , на јужној страни Комова, па преко Јадрана у Барцелону то је велики пут. Да сте стари прави клуб Јадран од 1926 , а не нови Јaдран- Царине од 2015, зажелио би вам сретан пут и пуно успјеха, али овако не.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com