Sport

VATERPOLO, SVJETSKO PRVENSTVO – NERJEŠENO SA SRBIJOM NA OTVARANJU ŠAMPIONATA

Vaterpolisti Crne Gore igrali su neriješeno 10:10 sa Srbijom u utakmici prvog kola A grupe Svjetskog prvenstva u Gvangdžuu. Vlado Gojković, selektor naše reprezentacije, kazao je, da su tokom meča protiv Srbije imali veliki broj šansi, te da su sami krivi što nijesu ostvarili pobjedu.

-Bili smo loši u početku, stalno smo jurili zaostatak, išlo je i do tri gola. Vidjelo se na kraju druge četvrtine da preuzimamo kontrolu igre i da imamo dosta veći broj šansi koje nijesmo iskoristili. Uspjeli smo da okrenemo rezultat u trećoj i čevrtoj četvrtini, da dođemo do dva gola razlike, nije moglo bolje. Možemo reći da smo izgubili meč koji smo imali u rukama, našim greškama, rekao je Gojković i dodao.

Od polovine meča imali smo sve u našim rukama. Prva utakmica, novi bazen, plivanje je bilo loše. Tek početkom druge četvrtine smo počeli bolje da plivamo, ali nijesmo to valorizovali na način na koji smo mogli. Igrač više u početku je bio loš, kasnije smo neke iskoristili. Imali smo veliki broj šansi, sami smo krivi što nijesmo slavili u ovom meču, kazao je Gojković.

Rezultati prvog dana:

Crna Gora – Srbija 10:10

Južna Koreja – Grčka 3:26

SAD – Kazahstan 16:7

Hrvatska – Australija 14:4

Južna Afrika – Španija 3:23

Novi Zeland – Mađarska 4:24

Srijeda 17.07:

12:10 Grčka – Crna Gora

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com