Sport

VATERPOLO – SARADNJA DVA JADRANA SE NASTAVLJA

Mladi vaterpolisti VK “Jadran” Split, dječaci rođeni 2005. godine, boravili su proteklog vikenda kod svojih vršnjaka iz VK “Jadrana Carine”. Ovo je uzvratna posjeta, nakon one od prije mjesec dana, kada su mladi Jadranaši boravili u Splitu. Pripreme su kao i u Splitu organizovane po principu razmjene po kućama.

Odrađeno je pet zajedničkih treninga od petka do nedjelje a u subotu su im se na jednom treningu priključili vršnjaci VK “Cavtat”, tako da je odrađen trojni trening.

Mladi Splićani su tokom boravka u Herceg Novom obišli ljetnji bazen “Jadran” na Škveru, i klupsku trofejnu salu sa kojom su bili impresionirani. Slobodno vrijeme su iskoristili za obilazak grada, kao i gledanje utakmice regionalne vaterpolo lige u subotu veče, u kojoj je “Jadran Carine” savladao ekipu “Mladost” iz Zagreba.

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine i njihove porodice su bile odlični domaćini. Ovaj vid saradnje, pored sportskog aspekta, ima važan društveni element, jer se stvaraju nova prijateljstva mladih ljudi iz dva grada.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com