Sport

VATERPOLO, REGIONALNA LIGA – JADRAN BOLJI OD ŠABCA

Vaterpolisti Jadran Carine ostvarili su pobjedu u susretu 5. kola Regionalne vaterpolo lige protiv Šabca rezultatom 13-6 (3-1, 4-3, 4-0, 2-2). U ekipi Vlada Gojkovića, najefikasniji je bio Vladan Spaić koji je postigao četiri gola, tri puta u listu strijelaca upisao se Dragan Drašković, po dva Mijušković i Gardašević, dok su se po jednom upisali Popadić i Obradović.

-Ova utakmica nam je došla u pravo vrijeme, nakon dva poraza u Regionalnoj ligi. bolja ekipa smo od Šabca, koji je u ovom trenutku najbolja ekipa iz Srbije. Mislima smo već okrenuti susretu protiv Primorca u Eurokupu. Biće to odlična utakmica. Naša je želja pozitivan rezultat u prvom susretu koji se igra u Budvi, poručuje najbolji strijelac Vladan Spaić.

-Dobro smo odradili utakmicu, iako je bilo grešaka. Okrećemo se odmah pripremi za duel sa Kotoranima, koji se igra u srijedu. Ovo je prava prilika da naši mladi momci pokažu kvalitet, poručuje Vladimir Gojković.

Direktor PVK Jadran Carine poručuje da susretom protiv Primorca počinje serija vašnih susreta za Jadran sve do kraja kalendarske godine.

-Dolazi nam važan dvomeč sa Primorcem, ali i dueli sa Jadranom iz Splita i mnoštvo derbija u Regionalnoj ligi. Seriju završavamo krajem decembra, kaada je na prograamu finale Kupa Crne Gore. Čeka nas naporan završetak sezone, napominje Mračević.

U petom kolu, danas u Splitu, Primorac je savladao POŠK 20-11.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com