Sport

VATERPOLO, LIGA ŠAMPIONA – SOLNOK BOLJI OD JADRANA U IGALU

Vaterpolisti “Jadran Carine” poraženi su večeraas u Igalu, od aktuelnog prvaka Lige šampiona “Solnoka” 14:6. Mađari su odigrali čvrsto u odbrani i predvođeni nekadašnjim igračem Jadrana Andrijom Prlainovićem, lakše nego što se očekivalo došli do su pobjede.

-Odigrali smo koncentrisano od početka i pokazali da uz Pro Recco u ovom trenutku igramo najbolji vaterpolo.  Ovo je ekipa sastavljena od vrhunskih igrača na čelu sa našim golmanom koji je sjajno branio. Okrećemo se novim obavezama a naša je želja odbrana titule prvaka Lige šampiona, rekao je nakon susreta za naš Portal Andrija Prlainović, igrač Solnoka.

-Solnok je bio mnogo bolji, pokazao je kvalitet. Odigrali smo dobru treću četvrtinu, već u četvrtoj oni su promijenili ekipu, uveli rezervnog golmana. Mnogo je ovoj mladoj ekipi Jadrana nedostajao prvi centar ekipe Vladan Spaić. Mi se okrećemo narednom protivniku, nadam se da ćemo biti kompletni protiv Sabadelja. Taj meč je mnogo važan za nas, rekao je Vladimir Gojković trener VK “Jadran Carine”.

Jadran Carine – Solnok 6:14 (0:4, 0:5, 2:1, 4:4)

Bazen Instituta “Simo Milošević”. Sudije: Severo (Italija), Gomes (Španija).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina, Popadić, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 2, B. Banićević 1, Gardašević 1, Đ. Radović, Mijušković, Drašković 1, Petković 1, Tešanović.

Solnok: Nađ, Gocić, Batori 1, Zalanki 1, Janšik 1, Mezei 1, Aleksić 2, Janger 1, Prlainović 3, Ćuk 1, Kiš, Fulop 3, Kardoš.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com