Sport

VATERPOLO – KADETI NA OKUPU U NIKŠIĆU

Pod stručnim nazorom trenera Veljka Uskovića sutra i u nedelju u Nikšiću, obaviće se dvodnevne pripreme kadetske vaterpolo reprezentacije Crne Gore, igrači rođeni 2003. godine i mlađi. Cilj priprema je da reprezentacija Crne Gore dočeka spremno Uskršnji turnir, koji će se održati krajem marta u Italiji.

Na pripreme u Nikšić iz VK „Jadrana Carine“ putuju: Ilija Radović, Nikola Roćenović, Miloš Simović, David Stevović, Matija Sladović, Nemanja Moračanin, Vasilije Radović, Damjan Vujičić i Jovan Vujović, dok je iz VK „Bijela“ pozvan Igor Baltić.

Trener reprezentacije Veljko Uskoković za naš Portal je izjavio, da se ovoj mladoj reprezentaciji treba posvetiti velika pažnja.

-Ovo je budućnost našeg vaterpola i ovim mladim momcima se trebe posvetiti velika pažnja. Skratili smo spisak od prošlog okupljanja, ali se nikoga nećemo odreći. Na ljeto opet planiramo pripreme u proširenom sastavu. Sada radimo da se što bolje pripremimo za turnir, koji će se krajem marta održati u Italiji, zaključio je Uskoković.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com