Sport

VATERPOLO – JADRAN VETERANI DRUGI NA TURNIRU U SARAJEVU

Na vaterpolo turniru veterana“Sarajevo 2018”, koji je odigran na Olimpijskom bazenu Otoka, veterani iz Herceg Novog VKV “Jadran Veterani“ zauzeli su drugo mjesto. Novljani su u konkurenciji deset ekipa iz BiH, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije došli do finala, ali su u finalu poraženi od VKV „Galeb“ Makarska rezultatom 7 -3.

U polufinalnim susretima, Novljani su savladali „Partizan“ iz Beograda, dok je „Galeb“ bio bolji od „Vučka“ iz Sarajeva.

Ono što je ovogodišnji turnir u Sarajevu izdvojio od svih ostalih u regiji, jeste činjenica da je ovo prvi turnir koji je okupio sve klubove iz zemalja bivše SFR Jugoslavije. Na dvodnevnom turniru pod motom “Od Vardara do Triglava” učestvovali su: VKV „Vardar“ iz Skopja, VKV „Jadran Veterani“ iz Herceg Novog, VKV „Partizan“ i VKV „Pijani Somovi“ iz Beograda, VKV „Ljute Bove“ iz Zagreba i Rijeke, VKV „Stari As“ iz Splita, VKV „Galeb“ iz Makarske, VKV „MROŽ“ iz Ljubljane i domaćin VKV „Vučko“.

1 komentar

  1. Većina onih koji su vjerovali ovoj ekipi su je napustili zbog ponašanja i politike onih koji su ih vodili. Sada moraju sa strane dovoditi igrače da bi sastavili ekipu.

    Dje je Sakotic da objavi sastav ekipe pa da se vidi ko je tu od Novljana i Jadranasa.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com