Društvo

VANREDNA SJEDNICA O AKTUELNOJ SITUACIJI U BOLNICI MELJINE 7. AVGUSTA

Na Inicijativu Kluba odbornika DPS, koju su podržali svi odbornici lokalnog parlamenta, vanredna skupština o aktuelnoj situaciji u PZU opšta bolnica Meljine biće održana 7. Avgusta u 11 sati.

Skupština opštine Herceg Novi je VI redovnoj sjednici održanoj 24.jula  po usvojenom predlogu dopune dnevnog reda razmatrala tačku „Aktuelna situacija u PZU Opšta bolnica Meljine“. Na toj sjednici je na Inicijativu Kluba odbornika DPS, jednoglasno zauzet stav da se u što skorijem roku održi vanredna sjednica Skupštine opštine Herceg Novi na kojoj bi se aktuelna sistuacija u PZU Opšta bolnica Meljine razmatrala na što kvalitetniji i konstruktivniji način uz prisustvo predstavnika menadžmenta, sindikata, vlasnika bolnice i resornog Ministarstva.

Imajući u vidu tešku situaciju u PZU „Opšta bolnica Meljine“ , pogotovo odliv kadra zdravstvene struke, otežanu finansijsku situaciju, iskazano nezadovoljstvo zaposlenih, a u kontekstu negativnih posledica koje bi nefunkcionisanje bolnice imalo po naš grad, smatramo neophodnim da ova Skupština raspravlja po ovoj temi. Odbornici Skupštine opštine kao predstavnici građana u lokalnom parlamentu na ovaj način žele da doprinesu rješavanju ovog gorućeg pitanja.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com