Društvo

UZ PRIJATELJE I DRUŽENJE OBILJEŽEN DAN PLANETE ZEMLJE I U NVO “NOVA ŠANSA U NOVOM”

Vođeni mišlju da Dan planete Zemlje prevashodno treba obilježiti prijateljskim međuljudskim odnosima, učenici Osnovne škole „Dašo Pavičić“ i njihova nastavnica Sandra Seferović posjetili su danas NVO „Nova šansa“.

Srdačno ih je dočekala Vukica Novaković i pokazala im prostorije. Učenici su bili oduševljeni enterijerom koji krase ručni radovi vještih ruku članova ove organizacije. Dekorisani zidovi i namještaj, dekupaži, umjetničke slike, panoi, samo su dio ambijeta u kom su danas učenici VII 5 –  Nina Vukotić, Isidora Vučetić, Jovana Poznanović, Mitar Džaković, Drago Lazarević imali čast da borave.

Druženje ovih mladih ljudi brzo je proteklo. Napravili su pano povodom 22. aprila, Dana planete Zemlje, pri čemu su zajedno crtali, bojili, rezali, lijepili i osmišljavali tekst. Neki od učenika su, uz pomoć tamošnjeg fizioterapeuta, radili vježbe u sali za fizioterapiju i tako pokazali svoje toplo srce i iskrenu spremnost da se bez predrasuda druže sa svojim sugrađanima.

Napravljenim panoom učenici će ukrasiti zidove svoje učionice i čuvati sjećanje na ovaj prvi, ali ne i posljednji boravak u NVO „Nova šansa“.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com