Turizam

USPJEŠNA PROSLAVA PRVIH NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA U THE CHEDI

Prvi novogodišnji i božićni praznici u hotelu Čedi Luštica Bay / The Chedi / uspješno su proslavljeni, uz posebno kreiranu selekciju jela i pića, bogat i interesantan program za sve i spektakularnu prazničnu atmosferu kakva priliči fascinantom pejzažu Luštice Bay, saopštavaju iz PR agencije Luštica Development.

-Sve tradicije imaju lijep početak. Ovim praznicima je na najljepši način počela tradicija novogodišnjih i božićnih proslava u Čediju kao novom ekskluzivnom hotelu u Crnoj Gori. Svi kapaciteti bili su u potpunosti popunjeni domaćim i gostima iz regiona i šire, saopštio je direktor marketinga i prodaje Jan Albers.

Izvanredan nastup Perpetuum Mobile benda, vatrometi, programi i zabave u dječijem klubu upotpunjeni mađioničarima, patuljcima, zimskim vilama, obilježili su proslave praznika u prvom hotelu u okviru Luštice Bay, koji je vrata zvanično otvorio krajem jula prošle godine.

Atmosfera spektakularnog otvaranja, kao jednog od najboljih događaja u regionu u prošloj godini, ponovljena je i tokom novogodišnjih i božićnih praznika čime je Čedi pozicioniran kao jedan od vizionara i kreatora najboljih proslava i događaja, saopštavaju  iz PR agencije Luštica Development.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com