DRUŠTVOIzdvojeno

USPJEŠAN NASTUP KARAVANA MIMOZE U BITOLJU

Nakon zvaničnih susreta predstavnika hercegnovske Opštine i pobratimskog Bitolja, danas u podne Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke prodefilovali su centrom tog grada i izmamili osmjehe i aplauze svojih domaćina.

Novljani su građanima Bitolja dijelili buketiće mimoze i program 51.  Praznika, koji će biti održan od 14. februara do 14. marta, uz poziv da u tom periodu posjete Herceg Novi i uživaju u bogatom festivalskom programu.

Defileu su prisustvovali gradonačelnica Bitolja  Nataša Petrovska sa saradnicima, kao i počasni konzul Crne Gore u Makedoniji Milorad Andrijašević. Istakli su da su zadovoljni obnovljenom saradnjom dva grada.  Tamara Vujović, kao predstavnica delegacije Opštine Herceg Novi,  zahvalila se na gostoprimstvu i na  inicijativi da Karavan gostuje u Bitolju, koju je, kako je rekla, lani tokom proslave Dana Opštine Herceg Novi pokrenula gradonačelnica Bitolja Nataša Petrovska.

Karavan mimoze, koji je, podsjećamo, tokom druge promotivne turneje obišao Niš, Skoplje i Bitolj, sutra se vraća u Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com