Društvo

USPJEŠAN “BAZAR DOMAĆE TRPEZE” U BIJELOJ

“Bazar domaće trpeze” u Bijeloj okupio je juče (subota, 13. jul) veliki broj izlagača i posjetilaca, koji su uživali u raznovrsnoj ponudi, besplatnom posluženju i muzičkom programu.

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji Turističke organizacije Herceg Novi i Mjesne zajednice Bijela, na zadovoljstvo gostiju i domaćina, uspješno je realizovana još jedna manifestacija, rekla nam je Bobana Želalić – predsjednica NVU “Ruža vjetrova”, koje je neizostavan dio ovakvih fešti.

– Na “Bazaru domaće trpeze” na platou ispred Doma kulture u Bijeloj okupio se 21 izlagač i veliki broj posjetilaca, a u ponudi su bile razne rukotvorine, suveniri, med, ljekovito bilje, suvo voće, slatkiši, sokovi, sirevi, i ostali domaći proizvodi. U okviru bazara priređena je i tradicionalna fešta od ribe i vina. Članice “Ruže vjetrova” su ispržile oko 70 kg sardela, a turistima i mještanima je podijeno i 70 litara vina, rekla je Želalić.

Uz dobru posjećenost, bazar i fešta u Bijeloj su protekli u veseloj atmosferi. Goste je zabavljao “Sunday duo”, a priređen je i vatromet.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com