IzdvojenoTurizam

USKORO OTVARANJE HOTELA “PLAY” U OKVIRU SPORTSKOG CENTRA IGALO

 

Zahuktava se predsezona, a  u Sportskom centru  pripreme za otvaranje hotela “Play”,  kojim odnedavno gazduju. Direktor Sporskog centra, Radovan Ralević kaže da još traje uređenje enterijera i eksterijera Hotela “Play”,postavljanje reklame i rasvjete, kao i sređivanja ograda, parkinga i zelenih površina. Naredna sedmica je planirana za  završno sređivanje hotela i restorana, teniskih terena i cjelokupnog objekta  kako bi sve bilo spremno za otvaranje ljetnje sezone. Otvaranje Hotela i restorana  planirano je  tokom narednih 15 dana.

Poslovi su usporeni zbog dužeg perioda posvećenog raskidu ugovora sa predhodnim zakupcem što će djelimično  uticati na dolazak  gostiju, ali ih ovdje svakako očekuju.

– Na nama je da radimo i da se maksimalno trudimo da iznesemo ovu godinu koja će nam biti jako teška ali da već naredne pravovremeno isplaniramo i organizujemo kompletnu  priču zimskog i ljetneg turizma,kampove,turnire i sve ostale manifestacije i takmičenja. Veliki uspjeh u svemu ovome olakšan je razumjevanjem kod nadležnih u  Opštini Herceg Novi kao i činjenicom  da su u svaki posao uključeni zaposleni u Centru koji odrađuju najveci dio zadataka i tako ostvarujemo uštedu, objasnio je Ralević.

Prema njegovim riječima oglasi za zapošljavanje u Hotelu “Play” i restoranu su proslijeđeni  Zavodu za zapošljavanje, postavljeni na web sajtu i društvenim mrežama. Cijene su definisane a prednost svakako imaju sportske ekipe. Hotel ima 35 soba, 30 dvokrevetnih i 5 jednokrevetnih i u veoma su dobrom stanju. Ralević ističe da očekuju podršku i pomoć svih sportskih radnika koji mogu dovesti ekipe na pripreme tako da  im Hotel “Play”  postane  prva stanica a usluga i kvalitet garantuje,  neće izostati!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com