DRUŠTVO

UREĐENJE GRADA UOČI DOČEKA TIJELA SV. LEOPOLDA MANDIĆA

Maksimalno su intezivirane aktivnosti zaposlenih u svim sektorima Komunalno stambenog preduzeća kako bi grad bio uređen i spreman do 15. septembra kada se očekuje da veliki broj hodočasnika posjeti Herceg Novi. Poseban akcenat stavljaju na uređenje parka „Boka“ gdje će biti izloženo tijelo Svetog Leopolda.

Zaposleni u sektorima podijeljeni su u dvije grupe: na redovnom održavanju javnih površina i one koji se bave pripremama za ceremoniju dolaska moštiju Sv. Leopolda kazala nam je v.d. direktorka u Komunalno – stambenom Jasmina Konjević.

-Ekipe su angažovane na uređuju trga Mića Pavlovića ispred crkve Sv. Jeronima, zatim površina iza Herceg Festa odnosno bivše Muzičke škole i Hercegnovskog pozorišta, ulica Njegoševa i Bata Vrankovića, parku kod Pošte, na Kružnom toku, magistralnom pojasu od Kamenara do Debelog brijega i Konfina. Obavljeno je košenje, orezivanje oleandera i žive ograde, saniranje staza i klupa. Narednih dana radnici će biti posvećeni aktivnostima na sadnji sezonskog cvijeća i rastinja na manjim površinama i skverovima, istakla je Konjević.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com