DruštvoIzdvojeno

UHAPŠEN NOVLJANIN N.P. ZBOG SUMNJE DA JE IZVRŠIO KRIVIČNO DJELO IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi  u saradnji  sa Forenzičkim centrom, rasvijetlili su  krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, koje je u septembru ove godine počinio N.P. (23) iz Herceg Novog i lišili ga slobode.

Kako je saopšteno iz Uprave policije , sumnja se da je došao do kuće oštećenog V.K. u naselju Savina, i upotrebom podesnog sredstva otvorio prozor kuće, nakon čega je koristeći upaljač i ubrzivač požara izazvao požar u njenoj unutrašnjosti. Od posljedica požara došlo je do potpunog uništenja kuće i izazivanja opasnosti po druge stambene jedinice u neposrednoj blizini.

N.P. je identifikovan kriminalističkom obradom i drugim mjerama i radnjama koje su preduzeli  službenici CB Herceg Novi i Forenzičkog centra.  Nakon konsultacija sa državnim tužiocem u Osnovnom sudu u Herceg Novom N.P. je juče lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i, uz krivičnu prijavu, priveden tom tužiocu na dalje postupanje, saopšteno je iz Uprave policije.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com