Društvo

UDRUŽENJE “SMJEŠAK” POSJETILO ČLANOVE “ZRAK SUNCA”

Udruženje „Smješak“ iz Sarajeva danas je posjetilo članove Udruženja „Zrak sunca“ i uručili donaciju prehrambenih proizvoda. Predsjednica Udruženja “Zrak sunca” Ljilja Krstić zahvalila je na donocaji i dodala da je presnećna što sarađuju sa udruženjem koje prikplja pomoć za socijalno ugroženu djecu:

-Donacija je jako velika i mislim da prevazilazi potrebe našeg udruženja ,a riječ je o prehrambenim namirnicama, sve ono što je potrebno svakoj porodici. Donacija je teška 524 kilograma tako da mislim da je ovo vrlo lijep početak godine. Presrećna sam zbog saradnje sa Udruženjem „Smješak“ iz Sarajeva koje egzistira duži niz godina i dijeli pomoć u Hrvatskoj , Bosni, Srbiji i Crnoj Gori, kazala je Krstić.

U Udruženju „Zrak sunca“ realizuju projekat „Zajedno kreiramo,stvaramo hercegnovski modni kutak“ koji će trajati i tokom ove godine. U toku ovog mjeseca, prema riječima Krstić, će se potruditi da naprave dobre projekte za koje vjeruje da će biti odobreni i čija bi realizacija počela u ovoj godini.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com