Društvo

UČENICI OŠ „MILAN VUKOVIĆ“ POSJETILI PVK JADRAN CARINE

dav

Učenici četvrtog i petog razreda Osnovne škole „Milan Vuković“, posjetili su juče Plivački vaterpolo klub Jadran Carine, na Škveru. Mališane su u obilazak crnogorskog šampiona povele učiteljice Vesna Samardžić, Marija Šaranović i učitelj Ivan Đorđević. Naši mladi sugrađani bili su oduševljeni bazenom, tribinama, a posebno bogatom Trofejnom salom Jadrana Carine.

Trofejna sala bila je pravo mjesto za jučerašnje druženje i sticanje sportskog znanja, uz zabavu. Direktor kluba Miloš Mračević i trener plivanja Milica Ćorović napravili su mali kviz znanja o Jadranu, zajedno sa mališanima, pa su tako neki bili i nagrađeni nakon tačnog odgovora, saopštavaju iz PVK Jaddran Carine.

Među učenicima je bilo i onih koji već nose kapicu Jadrana, koji su svojim drugarima pomogli u odgovaranju na pitanja. Nije falilo ni šale, pa je smjeh bio glavna „muzika“ na škverskom bazenu.

„Učenici su uživali i saznali su dosta o Plivačko- vaterpolo klubu Jadran Carine. Postavili su brojna pitanja“, rekla je  Vesna Samardžić.

„Većina djece je prvi put ovdje na bazenu, prvi put se sreću sa klubom. Učenici su oduševljeni organizacijom i dočekom. Posjetili su i Trofejnu salu Jadrana. Zahvaljujemo se Jadranu što nas je ugostio na pravi način. Nadam se da će neka od ove djece prepoznati svoju moućnost da počnu da treniraju, što bi bilo korisno za klub, njih i grad“, istakao je Ivan Đorđević.

Dodao je da se nada da će Jadran i dalje sarađivati sa OŠ „Milan Vuković“ i imati više ovakvih posjeta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com