DruštvoTurizam

U PREDSEZONI  13 ODSTO VIŠE TURISTA NEGO LANI

Da je sezona dobro počela svjedoči i činjenica da je za vrijeme prvomajskih praznika u Crnoj Gori boravilo 13 odsto više turista u odnosu na prošlu godinu.  Na osnovu informacija iz turistickih agencija i od turoperatora, kao i prema iskazanom interesovanju gostiju, iz Nacionalne turističke organizacije prognoziraju da će ovogodišnja ljetnja sezona nadmašiti prethodnu.

– Već od kraja marta su pristigle prve grupe turista sa tržišta Zapadne i Srednje Evrope, prije svega iz Francuske, Njemačke i Velike Britanije, što upućuje na uspješniju predsezonu od prošlogodišnje. Da nam je predsezona uspješnija govori i podatak da je za vrijeme prvomajskih praznika bilo 13 odsto više turista nego lani. Najveći turistički promet zabilježen je na Budvanskoj rivijeri, međutim, ni drugi primorski gradovi ne zaostaju. Nakon Budve, najviše gostiju je bilo u Baru, Ulcinju i Herceg Novom, kazala je portparolka NTO Nina Vukčević.

U predsezoni se bilježi porast popunjenosti hotela od 14 % u odnosu na prošlu godinu, a struktura gostiju je raznovrsna.

U NTO su sigurni da ćemo ove godine imati uspješnu sezonu zahvaljujuci, kako kaže Vukčevićeva, unaprijeđenoj avio dostupnosti, povoljnim cijenama usluga, bogatom kulturno-zabavnom programu i činjenici da je naša zemlja sigurna destinacija za buduće turiste.

Nema Komentara

  1. Istinu govoreci mediji su reagovali ishitreno i prije ikakve istrage stigmatizovali profesora navodeci pricu roditelja ili staratelja kao cinjenicu. A cinjenice govore i o incidentalnosti ucenica mimo ovog slucaja sto nije njihova krivica nego poslijedica kojecega. Jedan covjek je pribijen za stub srama, olako, neeticno. Istraga ce pokazati istinu a na medijima je , bas kao sto ste sada objavili pismo nastavnika, da idu tragom istine te da ukoliko se dokaze nekrivica nastavnika pruze punu statisfakciju..

  2. Ovako gospodinu se spocitava pedofilija. One mozda jesu problematicne djevocice,a on je roditelj. Koji one imaju interes da njemu uniste zivot,one puse u skoli velika istina,on se nasao da ih upozori i one izmislile pricu,nisu vjerujete,a na njemu je da se pere jer ga ne moze oprat Jadransko more, …….. lik koji moje dijete nikad nece ucit a vi ga pustite,pa cete vidjet sta ce bit jednog dana,boje se djevojcice da ga prijave….cuti se o tome…on je jedan fini cikica koji voli djevocice kojima predaje…:(

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com