DruštvoIzdvojeno

U POŽARU U ZELENICI IZGORIO DIO GARAŽE, VOZILO I TEP ORMAR

Rano jutros došlo je do požara u Nakićenovićima u Zelenici, u kojem je izgorelo jedno vozilo i tep ormar, a brzom intervencijom novskih pripadnika Vatrogasne jedinice spriječeno je dalje širenje vatre i još veća materijalna šteta.

Pripadnicima vatrogasne jedinice poziv je uputila J.P. u 4:04, kazao je za Radio Herceg Novi Miodrag Rubežić, komandir Odjeljenja vatrogasne službe

-Javila je da joj ispred kuće gori automobil, tep ormar i dio garaže. Izašli smo odmah malim interventnim vozilom, dva pripadnika službe i ja, a za nama je odmah krenuo i kamion u koje su bila još dva pripadnika. Požar je već bio u poodmakloj fazi, automobil bukvalno cijeli zahvaćen plamenom. Izgorio je u potpunosti, kao i tep ormar, jedan manji dio garaže i ulazna vrata. Uspjeli smo da spasimo garažu i kuću, a auto, pikap za koji je marku bilo nemoguće prepoznati jer je u trenutku našeg dolaska bio zahvaćen vatrom 80%, nije bilo moguće spasiti. Akciju smo završili u 5:35. Na lice mjesta je izašla ekipa elektrodistribucije i MUP-a, kazao je Rubežić.

Kako je objasnio, automobil je bio samo dva metra od tep ormara, u blizini kuće i zatečena situacija u trenutku dolaska je bila zaista strašna, ali uspjeli su da spriječe dalje širenje i još veću štetu.

Nadležne službe utvrdiće uzrok požara.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com