Društvo

U KUMBORU PRIREĐEN “DAN OTVORENE KNJIGE”

NVU Kulturno-kreativna radionica” tokom vikenda u Domu kulture u Kumboru, priredila je Dan otvorene knjige”.  Promovisana je knjiga ” Taj se začin ljubav zove” Sonje Padrov Tešanović, a u okviru programa nastupio je i dječiji hor ” Cvrkutići” sa dirigentom Lidijom Ivanović.

-Stihove iz knjige” Taj se začin ljubav zove” uz autorku Sonju Padrov Tešanović, kazivala je i Anja Čerevicki, koja je osvojila prvo mesto na opštinskom takmičenju u recitovanju. I djeca hora čitala su stihove pred malom ali odabranom publikom. ” Dan otvorene knjige” je bio lep spoj dječije poezije i pjesme i prilika da nas vrati nekim pravim vrijednostima. Organizovano je i prikupljanje dječijih knjiga za NVU ” Kulturno- kreativnu radionicu”, a  program je završen uz posluženje koje su obezbijedili MZ Kumbor i roditelji, saopštili su organizatori.

Dječijem horu “Cvrkutići” ovo je bio drugi nastup, a prvi su imali na otvaranju karnevala na Kako je ranije najavljeno, NVU ” Kulturno- kreativna radionica” tokom ljeta organizovaće i dječije kulturno veče u Kumboru.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com