Turizam

U junu stižu prvi gosti u hotel „Park“

Izgradnja novog hotelskog zdanja na lokaciji starog hotela „Park“ u Bijeloj  napreduje više nego zadovoljavajućom dinamikom, zahvaljujući dobroj organizaciji posla ali i povoljnim vremenskim uslovima. Investitor ovog posla je kompanija  „Carine“, a vlasnik Čedo  Popović kaže da su poslu pristupili veoma odgovorno, u nastojanjima da izgradnju okončaju do 1. juna.

-Do tog datuma hotel mora biti spreman, jer imamo već popunjene kapacitete. Među prvim gostima su Njemci, koji stižu 1. juna. Moram sa ponosom da kažem da dinamiku izgradnje prati adekvatno prodaja aranžmana i da je hotel „Park“ trenutno najprodavaniji na njemačkom tržištu -istakao je Popović.

Do sada su završeni suteren i četiri sprata a svi grubi građevinski radovi trebalo bi da budu brzo okončani. Već od 1. februara paralelno počinju i zanatski radovi, kao i uređenje plaže. Angažovano je više ekipa i podizvođača kako bi sve završili u planiranom roku, uključujući i uređenje terena i parka u kome ćemo obnoviti biljni fond- objašnjava Popović.

Kompanija „Carine“ uskoro će oglasiti i potrebu za radnim mjestima. Hotel će zapošljavati više od stotinu radnika, a Popović kaže da će prioritet imati Novljani.

Kupoprodajni ugovor za hotel „Park“ u Bijeloj, potpisan je u maju prošle godine. Prodajna cijena kompleksa bila je 2,25 miliona eura  a obaveza „Carina“  je da realizuje ugovorom definisana investiciona ulaganja u minimalnom iznosu 6, 5 miliona eura, koja će prema riječima Popovića, najvjerovatnije biti premašena. Hotel „Park“ imaće 225 soba i kategoriju četiri plus zvjezdice.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com