Turizam

U INSTITUTU IGALO BORAVI OKO 1300 GOSTIJU

Popunjenost kapaciteta Instituta Igalo na zavidnom je nivou, u julu  u objektima Prve i Druge faze ukupno dnevno boravi u prosjeku do 1.300 gostiju. Navedena cifra govori o kvalitetu medicinske usluge koja se pruža u Institutu, obzirom da najveći broj naših gostiju koristi medicinske usluge tj. tretmane fizikalne terapije – saopštavaju iz menadžmenta te ustanove.

-Ankete sprovedene među korisnicima usluga bilježe rast kvaliteta usluga kada je medicina u pitanju, koja je uvijek i bila na zavidnom nivou u ovoj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi. Menadžent uspijeva da dovede uspješne stručnjake iz regiona koji u saradnji sa našim ljekarima specijalistima pružaju kvalitetnu uslugu u pogledu dijagnostike i rehabilitacije – rekao je direktor marketinga Nikola Mračević.

Pored gostiju koji borave koristeći terapijske procedure, u Institutu je smješten i veliki broj hotelskih gostiju i sportista na pripremama iz Rusije, Brazila, Francuske. U objektu Druge faze boravi najveći broj gostiju sa inostranih tržišta Norveške, Rusije, kao i sa ex-yu prostora, dok je u objektu Prve faze najveći broj domaćih gostiju, kako od strane Fonda zdravstva CG tako i od strane brojnih sindikata i agencija iz regiona.

-Navedeno je rezultat napornog rada u prethodnom periodu, a sve u cilju što bolje popunjenosti kapaciteta, na čemu ćemo se truditi i u periodu koji slijedi – zaključio je Mračević.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com