Turizam

U HOTELU “PLAY” DOBRA SEZONA, TRENUTNA POPUNJENOST 70 ODSTO

U hotelu “Play” koji posluje u okviru Sportskog centra trenutna popunjenost je 70%, a  tokom sezone ostvarili su oko 5.000 noćenja . Zadovoljni su kako je protekla sezona, a kako bi ponudu podigli na što veći nivo razmišljaju i o proširenju kapaciteta.

Do kraja narednog mjeseca u hotelu će boraviti gosti iz Turske jer su dogovorili saradnju sa turoperatorom iz Antalije, u decembru je planiran dolazak grupa iz Skandinavije . Početak godine, prema riječima  direktora Radovana Ralevića, rezervisan je za dolazak sportskih ekipa:

-Zadovoljni smo kako je protekla sezona. Gosti su uglavnom bili iz regiona , Rusije i Ukrajine. Sa turoperatorima iz Antalije dogovorili smo saradnju tako da  će oni u našem hotelu boraviti do 25. novembra. Imamo saradnju sa sportskim savezima, pa je za novembar i decembar planirano održavanje turnira. Za januar i februar planirani su  dolasci sportskih ekipa, uglavnom je riječ o djeci, koje će na pripremama  boraviti od sedam  do 10 dana.  Od sredine jaunara napravili smo i povoljan paket tako da pun pansion košta od 15 do 17 eura. To je promo cijena  kako bi aktivirali omladinu da dođe i iskoriste kapacitete Sportskog centra i terena u Igalu, Sutorini i Zelenici, kazao je Ralević.

Hotel ima 35 soba, smještajne kapacitete planiraju da prošire, kazao je Ralević:

– Imamo viziju da povežemo restoran i hotel kako bi imali direktan pristup iz jednog u drugi objekat , ali i napravimo nadogradnju  hotela kako  bi proširili kapacitete i napravili bolju ponudu . Planiramo iz godine u godinu da se širimo i poboljšamo uslove rada i sportske infrastrukture prvenstveno što se tiče parketa,  a zatim i prateće objekte i terene, rekao je Ralević.

Podsjećemo, hotel je kategorisan sa tri zvjezdice i u ponudi ima 65 ležajeva, a kapacitet restorana je do 150 mjesta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com