Sport

U HERCEG NOVOM ZAVRŠEN XI TENISKI TURNIR VETERANA

U Herceg Novom je održan XI međunarodni teniski turnir veterana „HERCEG NOVI VET 2018“, na kojem je učestvovalo 177 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Belgije, Mađarske, Slovačke i Rusije.  

Rezultati finala:

singl 35+ Marjanović Nebojša (Novi Sad)  – Janićijević Goran (Mladenovac)  9 : 7 

singl 45+ Mahmutović Harun (Sarajevo)   – Komad Petar  (Beograd)   9 : 7 

singl 55+  Tufegčić Aleksandar (Kraljevo)  – Đurković Goran (Podgorica)  9 : 4 

singl 65+  Nenadović Špiro  (Herceg Novi)  – Babić Slavko (Beograd)  9 : 5 

 singl žene  Purgar Tatjana (Zagreb)  – Kosović Stela (Herceg Novi)   9 : 5 

U kategoriji dubl 35+ u finalu su ŠĆEKIĆ NEBOJŠA (Podgorica) i LUKIĆ DRAGAN (Tuzla) pobijedili ALEKSIĆ GORANA (Beograd) i RADIĆ VLADIMIRA (Ruma)  sa   9 : 6 .

U kategoriji dubl 50+  u finalu su KEŽIĆ ZORAN (Beograd) i TRNAVAC VIŠESLAV (Beograd) pobjedili DURKOVIĆ GORANA (Podgorica) i MIĆANOVIĆ VESELINA (Nikšić)  sa  9 : 4 .

U kategoriji dubl žene  u finalu su KOSOVIĆ STELA (Herceg Novi) i PURGAR TAJANA (Zagreb) pobjedile DERANJA MARIJANU (Dubrovnik) i BEUSAN ŽELJANU (Dubrovnik) sa  9 : 4 .

U kategoriji mix dubl  u finalu su POPOVIĆ VESNA (Pančevo) i POPOVIĆ VLADIMIR (Pančevo) pobjedili BEUSAN ŽELJANU (Dubrovnik) i MIKULIĆ RAFAELA (Grude) sa  9 : 6 .

Svi takmičari su dobili turnirske majice i poklone i druženje na zajedničkoj večeri, a finalistima su uručeni pehari i nagrade.

Turnir je održan u organizaciji Teniskog kluba „Herceg Novi“ a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi  i uz pomoć prijatelja turnira: d.o.o.„Optimist“, restorana „Ribarsko selo“, d.o.o.“Cosmetics marketi“, d.o.o.“Nikas Ing“-H.Novi, d.o.o.“Inter Produkt“-Beograd, pekare „Topla“, d.o.o.“Kopf Sport“-Beograd.      

 

2 0 komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com