Sport

U BIJELOJ SE OPET ŽIVI ZA FUDBAL

Fudbalski klub „Pomorac“ iz Bijele, pravo je otkrovenje ove sezone u konkurenciji petlića u Južnoj fudbalskoj regiji. Novoosnovani klub iz Bijele, bilježi dobre rezultate a ono što je najvažnije, bilježi veliki broj polaznika. Bijela je zahvaljujući entuzijastima, članovima Uprave ovog kluba, opet na fudbalskoj mapi Crne Gore.

Izabranici Milana Vukovića i Voja Miljanića, loše su otvorili sezonu, da bi u nastavku pokazali kvalitet i dobrim igrama došli do sredine tabele. U prvom kolu Južne regije, Bijeljani su na Cetinju poraženi od FK „Lovćen“ rezultatom 6-2, a nakon toga kod kuće od FK „Grbalj“ 3-1. Nakon toga ostvarili su dvije pobjede, prvu na gostovanju u Sutorini protiv FK “Obilić“ 6-2, i drugu kod kuće protiv FK „Akademija“ iz Ulcinja 4:1.

U ekipi petlića FK „pomorac“ iz Bijele igraju: Nemanja Ćorović, Dimitrije Milić, Vasilije Matović, Pavle kalezić, Miloš Bogdanović, Miloš Krivokapić, Damjan Vuković, Matija Bjeletić, Momčilo Kovačević, Branko Krivokapić, Filip Bilafer, Vidoje Đuričić, Vuk Banićević, Teodor Šijačić, Balša Puzović, Rajko Šćepanović, Lazar Stanišić, Obnjen Aranzuo, Nenad Želalić, Miloš Radović, Vuk Vujović, Filip Krivokapić, Vuk Čukić, Danilo Đukanović, Marko Cvjetković i Pavle Ivović.

-Ono što raduje sve u klubu, posebno mene kao trenera, je da igramo dopadljiv fudbal. Smatram da ćemo vremenom igrati sve bolje i da ćemo postizati još bolje rezultate, izjavio je trener ekipe Milan Vuković.

Član Uprave Fudbalskog kluba „Pomorac“ iz Bijele Dragan Ivović, najavljuje velike planove za narednu sezonu.

-Ovo je naša prva sezona u Južnoj regiji FSCG. Očekujemo da ćemo već od naredne sezone učestvovati sa dvije takmičarske selekcije, pionira i petlića. Veliko interesovanje vlada u Bijeloj i okolnim mjestima za rad u našem klubu. Nadamo se da ćemo se kvalitetom rada i zalaganjem nametnuti u jakoj konkurenciji i da ćemo iz sezone u sezonu biti sve bolji, rekao je Ivović.

U narednom, petom kolu, Bijeljani gostuju FK „Orjen“ na stadionu Opačica u Zelenici i očekuju još jednu dobru partiju.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com