DruštvoSport

TURNIR BIJELA BASKET 2019 OKUPIO BROJNE UČESNIKE

Sportski  teren Osnovne škole „Orjenski bataljon“ , minule dvije noći,bio je mjesto takmičenja u košarci. Sportsko- zabavna manifestacija BIJELA BASKET 2019  koju je organizovao  Omladinski  klub Kulturne mreže Bijela u saradnji sa KK  Bijela 2015 i Mjesnom zajednicom  Bijela, okupila je oko 20 ekipa, koje su se takmičile u tri kategorije. Organizatori su zadovoljni jer su učeće uzeli turisti-takmičari  sa  svih kontinenata.

Pobjednik u basketu 3 na 3, za mlađe pionire, je ekipa BIG 3 koja je u finalu pobijedila ekipu BIG 4 rezultatom 12:10. Za ekipu BIG 3 igrali su: Ilija Roganović,  Dušan Vujović, Vladimir Ilić i Antonija Kozulić.

Pobjednik u basketu 3 na 3, za starije pionire, je ekipa  Plavi koja je u finalu trijumfovala nad ekipom Dangerous rezultatom 14 : 11. Plavi su nastupili u sastavu:Nikola Odalović,  Mihailo Mijailović,Ognjen Nikolić i Balša Nikčević.

Pobjednik u ekipnom šutiranju trojki je ekipa Trio Gušti, za koju su igrali: Marko Draganić, Danilo Pavićević i Marko Grković. Oni su u veoma zanimljivom finalu slavili protive ekipe Zurkovina .

-Zahvaljujemo se svima koji su pomogli organizaciju ove manifestacije i nadamo se da će prerasti u jedan vid tradicije kako bi se, i turisti i mještani, zbližili i družili. Zahvaljujemo se  svim učesnicima koji su ispoljili velik sportski duh i fer play pogotovo prema mlađim učesnicima”, rekla nam je izvršna direktorica Kulturne mreže Bijela, Milanka Simović, najavljujući za narednu neđelju  fudbalski turnir za djecu COPA DEL BIANCA 2019.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com