IzdvojenoTurizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA U ULOZI ORGANIZOTORA ZA PODRUČJE CRNE GORE NA SAJMU U OSLU

Predstavnici gradske Turističke organizacije učestvovaće na sajmu turizma “Reiselivsmessen Oslo” od 12. do 14. januara i to u ulozi organizatora za područje Crne Gore.

Pozivu Turističe organizacije da učestvuju na sajmu odazvali su se Nacionalna turistička organizacija i lokalne organizacije Budve, Bara, Kotora i Tivta, kao i značajni privredni subjekti iz našeg grada – Institut Igalo, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Meljine.
-Norveška i uopšte skandinavska regija su vrlo značajno i izuzetno kvalitetno turističko emitivno tržište koje ranije nije bilo tretirano na adekvatan način.

-Turistička organizacija u cilju približavanja naše destinacije skandinavskom tržištu koje je među prioritetnim tržištima za Herceg Novi prije svega u kontekstu zdravstvenog turizma, odlučila je da se aktivnije angažuje u promovisanju našeg grada i države na tržištu koje je u svakom smislu naklonjeno Crnoj Gori. Takođe, jedan od ciljeva nastupa na sajmu je i uspostavljanje saradnje sa low cost avio kompanijama sa željom obogaćivanja ponude.
FOTO: TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com