Turizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA PRIPREMA KATALOG SMJEŠTAJA

Turistička organizacija Herceg Novi priprema katalog smještaja registrovanih objekata i poziva turističke privrednike da zajednički pripreme ponudu kako bi sezona počela ranije.

-Sa željom da sezona u Herceg Novom počne već u aprilu, Turistička organizacija će svim spremnim objektima turističke privrede napraviti besplatne virtuelne ture objekata, kao i niz drugih stimulativnih i promotivnih mjera u cilju što bolje prezentacije cjelokupne ponude grada.  Pozivaju turističke privrednike  da  pripreme objekte da bi zajednički uobličili ponudu i bili spremni za raniji početak sezone.

Na osnovu iskustava sa sajmova, pokazalo se da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja. Turističke organizacija je počela realiziciju modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja. U tom kontekstu pozivaju sve potencijalne izdavaoce za sezonu 2018/2019  da registruju  smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog koji je u završnoj fazi izrade, a koji će sadržati taksativno navedene sve osnovne elemente objekta. Potrebno je da svi izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO HN (na linku http://www.hercegnovi.travel/forma-za-prijavu-smjestaja/)

Svi vlasnici turističkih objekata koji budu uskoro kompletno pripremljeni mogu se obratiti stručnoj službi TO HN koja će za njih besplatno VR 360° Virtualnu Turu i realizovati:  Personalizovanu web prezentaciju tipa:  https://hotelacd.hercegnovi.travel/ACD-360-Virtual-Tour.html,  Link za 3D prezentaciju na VR naočarima tipa: https://hotelacd.hercegnovi.travel/ACD-360-Virtual-Tour.html?vr i  Prezentacije i panoramske prikaze na: Google Map Lokacija, Google Street View, Socijalnim mrežama i portalu www.hercegnovi.travel, te na www.montenegro.travel

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com