DruštvoTurizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA: JAVNI POZIV ZA PROJEKTE IZ OBLASTI TURIZMA

Turistička organizacija Herceg Novi u cilju obogaćivanja  ponude, a shodno Programu  podsticajnih mjera  za ovu godinu, objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2018. godinu.

Poziv se odnosi na programsku mjeru III – organizovanje manifestacija, a otvoren je 21 dan. Pravo učešća imaju: preduzetnici i privredna društva registrovana za obavljanje turističke i /ili ugostiteljske djelatnosti (primarni i komplementarni ugostiteljski objekti za pružanje usluge smještaja i usluge pripremanja i usluživanja hrane i pića),  kao i fizička lica pružaoci usluga smještaja u domaćinstvu i seoskom domaćinstvu (izdavaoci privatnog smještaja) registrovani u Opštini Herceg Novi, zatim sportski klubovi, mjesne zajednice , udruženja pružalaca turističkih i ugostiteljskih usluga, NVO-e registrovani u  Herceg Novom i javna preduzeća i ustanove čiji je osnivač opština.

Podnosilac zahtjeva može aplicirati samo sa jednim projektom. Više informacija o javnom pozivu, načinu bodovanja, rokove za donošenje odluke i potpisivanje Ugovora, kao i nadzor nad realizacijom projekta  mogu se  pogledati na sajtu turističke organizacije.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com