Društvo

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN: ZAJEDNIČKO PREDSTAVLJANJE PROGRAMA U NEDELJU U PODGORICI

Novogodišnja ponuda u crnogorskim gradovima i najava početka zimske turističke sezone biće promovisana u nedelju (17. decembra) u centralnom atrijumu tržnog centra Delta City u Podgorici. U cjelodnevnom događaju koji organizuje Nacionalna trustička organizacija Crne Gore učestvovaće i Turistička organizacija Herceg Novi.

Novljani će bogat novogodišnji program predstaviti na info – pultovima koji će biti postavljeni od 10 do 22 sata. Uz njih će ponudu izložiti i turističke organizacije iz Budve, Tivta, Bara, Kotora, Ulcinja i Podgorice. Zimska turistička sezona počinje u ski centrima na sjeveru zemlje pa će program u nedelju predstaviti i ski-centri iz Kolašina, Rožaja, Žabljaka i Vučja.

-Umjetničko-zabavni program počeće u 16:45, kada će nastupiti plesna škola „Beauty“, nakon čega će svojim repertoarom posjetioce uveseliti dječiji hor „Zvjezdice“. U okviru programa će nastupiti dječiji solista Komnen Vuković, instrumentalni sastav Umjetničke škole za muziku i balet „Vasa Pavić“ kao i plesna trupa „Mistik“. Djeda Mraz će svim mališanima, u intervalu od 16 do 19 časova dijeliti novogodišnje paketiće, koje je obezbjedila NTO, saopštavaju organizatori.

Svi posjetioci Delte moći će da učestvuju i u nagradnoj igri popunjavanjem kupona. Pripremljene su brojne i vrijedne nagrade, a izvlačenje dobitnika je zakazano za 19 časova.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com