DruštvoIzdvojeno

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN: POZIV PRIVREDNICIMA DA BUDU DIO PROJEKTA HERCEG NOVI CARD

Turistička organizacija Herceg Novi plasiraće ove sezone redizajnirane i dopunjene turističke kartice. Upućuju poziv privrednicima da budu dio ponude na kartici, a prijave su moguće do 15. maja.

U septembru  prošle godine gradska Turistička organizacija pustila je u promet turističku karticu kao pilot projekat koji se pokazao perspektivnim. Pored postojećih u vrijednosti od 5 i 10 eura, u ponudi će biti i kartica od 20 eura koja sadrži i propusnicu za avanturistički park.

-Kartice koje turistima omogućavaju popuste u određenim restoranima, kafićima, prodavnicama, rent-a car agencijama, na cijene izletničkih programa, za posjete atrakcijama i slično, prodavaće se u informativnim biroima, na specijalizovanim pultovima, kao i u turističkim agencijama koje budu zainteresovane da se uključe u ovaj projekat, saopštavaju iz gradske TO.

Cilj je povećanje vanpasionske potrošnje uz dodatno promovisanje destinacije.

-Da bi kartica bila što atraktivnijeg sadržaja TO poziva zainteresovane iz raznih sfera privrede interesantnih za turiste da se pridruže, budu dio ponude na kartici i predstave se specijalnim popustom. Svi koji se prijave biće predstavljeni na pratećem flajeru koji kupac kartice dobija zajedno sa karticom.

Rok za prijavu je 15. maj, a potrebno je da zainteresovani predstave svoju ponudu i popust i mejl pošalju na adresu info@hercegnovi.travel

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com