DruštvoIzdvojeno

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN NAGRADILA LUČE “A” I ĐAKE GENERACIJE

Turistička organizacija Herceg Novi danas je u foaju dvorane “Park” priredila svečanost na kojoj su uručeni pokloni svim đacima generacije i učenicima koji su osnovnu i sradnju školu završili sa svim peticama.

Direktor Turističke organizacije Pavle Obradović je istakao da je veliko zadovoljstvo što ove godine imamo veliki broj Luča i nada se da će svi imati  uspješne karijere:

– ObezbIjedili smo pakete koji se sastoje od “Leksikona Herceg Novog” , cegera i suvenira grada. Za sve učenike obezbijeđene su i novčane nagrade. Odlični učenici dobiće 150, a đaci generacije 250 eura. Nadamo se da će to biti neki podsticaj i za buduće generacije da nastave u ovom smijeru, kazao je Obradović.

Na pitanje zašto je ove godine smanjen novčani iznos za nagrađene, Obradović je odgovorio da su,ove godine odlučili da ispoštuju sve đake koji su imali petice tokom školovanja.

-Nijanse odlučuju između Luče i đaka generacije i bilo je nepravedno što smo prošle godine nagradili samo đake generacije. Ove godine odlučili smo da ispravimo tu grešku, a donijeli smo i pravilnik, kazao je Obradović.

Na današnjoj svečanosti nagrađeno je 38 učenika, od čega su četiri đaci generacije.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com