Turizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN: KULTURNO-ZABAVNI PROGRAMI DO KRAJA AVGUSTA

Manifestacija “Đenovičko ljeto” biće organizovana sutra veče (8. avgust) na platou ispred Mjesne zajednice Đenović, a narednih dana slične fešte biće održane i u ostalim mjesnim zajednicama, saopštavaju iz gradske Turističke organizacije.

Posjetioci će sutra veče u Đenovićima imati priliku da uživaju u nastupima muzičke grupe “High Voltage” i KUD-a “Sloga”. Početak je u 21 sat.

U isto vrijeme, takođe sutra veče (8. avgust) počinje nastup Ancora benda na Trgu Nikole Đurkovića.

U četvrtak (9.avgust) ljetnja fešta biće organizovana u Igalu, gdje će od 21 sat nastupiti Muzička grupa “Stari kapetan” i KUD Igalo.

Istog dana, takođe od 21 sat, na Trgu Nikole Đurkovića nastupa Ženska vokalna grupa Lira.

Ljetnja fešta biće priređena i u Bijeloj, u petak (10. avgust) gdje će od 21sat nastupiti High Voltage band, Mjesna muzika Đenović i mažoretke Lili.

U petak veče posjetioci glavnog gradskog trga Nikola Đurković imaće priliku da još jednom, od 21 sat, uživaju u nastupu članica Ženske vokalne grupe Lira. Oni će održati koncerte još 29. i 31. avgusta.

Subota (11. avgust) donosi feštu u Meljinama gdje će nastupiti Muzička grupa Exodus, Mjesna muzika Đenović i mažoretke Lili. Početak je u 21 sat.

Već narednog dana, u nedelju (12. avgust) u Kamenarima, od 21 sat, nastupa Muzička grupa “Exodus” i KUD “Igalo” , dok će istog dana, takođe od 21 sat promendni koncert na Škveru održati Gradska muzika i mažoretke.

Muzička grupa Stari kapetan, Mjesna muzika Đenović i mažoretke Lili, nastupiće u Baošićima u ponedeljak (13. avgust) od 21 sat, dok će naredne večeri u utorak (14. avgust) u Kumboru biti održano “Veče uz Castel Nuovo i KUD Ilija Kišić”. Početak je u 21 sat.

U utorak veče nastupiće i Ancora bend na Trgu Nikole Đurkovića, a u njihovom repertoaru posjetioci će uživati od 21 sat. Njih očekuju i nastupi 28. i 30. avgusta.

Srijeda (15. avgust) značiće početak novog festival u našem gradu, Guitar art summer fest koji će trajati do 20. avgusta. Uslijediće još jedan festival – “Operosa” od 22. do 25. avgusta.

Iz gradske Turističke organizacije najavljuju i “Moto skup” koji će u Igalu biti održan od 24. do 26. avgusta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com