IzdvojenoTurizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN: DANI HERCEG NOVOG U BEOGRADU

Turistička organizacija i Opština Herceg Novi  organizovali su Dane Herceg Novog u Beogradu, 3. i 4. maja. Ponudu za nastupajuću turističku sezonu predstavili su Beograđanima na promotivnim pultovima u Knez Mihajlovoj i Skadarliji.

Iz Turističke organizacije saopštavaju da su prvog dana, u okviru manifestacije Dani Herceg Novog u Beogradu, održani  sastanci sa predsjednikom Opšite Novi Beograd Aleksandrom Šapićem, kao i sa predstavnicima turističkih agencija iz Novog Beograda i naše pobratimske opštine Zemuna.

-Postignuti su dogovori  oko pokretanja turističkih promocija, kako Herceg Novog u Beogradu, tako i promocija Beograda u Herceg Novom tokom ljeta i Praznika mimoze. Turistička organizacija HN je organizovala i promociju sezone 2019. na dva promotivna pulta – u Knez Mihajlovoj i u Skadarliji, ispred kuće Đure Jakšića. Program Herceg Novog su upotpunili su Mažoret ansambl “Lili” i naši umjetnici, Novljani, Svetlana Bubanja i Miloš Cvetković. Ova manifestacija predstavlja jedan u nizu događaja zajedničke saradnje i promocije Turističke organizacije Beograda i TO Herceg Novi u oblasti turizma, navedeno je u saopštenju.

Kako su istakli, tokom maja će organizovati još promocija u Beogradu.

-Od 24. do 26. maja Herceg Novi će predstaviti svoju ponudu na  Petom  beogradskom Manifestu nakon čega slijede i promocije u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Skoplju u okviru jubilarne “Road Show” regionalne kampanje, navode u saopštenju iz gradske Turističke organizacije.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com