Turizam

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI POZIVA SVE SUBJEKTE TURISTIČKE PRIVREDE GRADA NA POSLOVNU SARADNJU

Turistička organizacija  Herceg Novi nastavlja sa intezivnim aktivnostima  saradnje sa kompletnom turističkom privredom grada u cilju unaprijeđenja receptivnog turizma i reprezentativnih turističkih programa.  Kako navode u saopštenju,   turistička preduzeća su za TOHN najvažniji partneri, u cilju što bolje promocije i plasmana hercegnovskih hotela, restorana, turističkih agencija i privatnog smještaja. TOHN poziva njihove predstavnike na sastanke koji će biti održani u velikoj sali Opštine sa početkom od 18 časova. Sastanak sa restoraterima predviđen je 29. oktobra, sa predstavnicima turističkih agencija 30. oktobra a hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja 31. oktobra.

Teme sastanka su: osnivanje Udruženja: hotelijera, izdavaoca privatnog smještaja, turističkih agencija i restoratera, analiza ankete turista za 2018. godinu, kreiranje inovativnog sadržaja u cilju poboljšanja boravka turista, zatim kreiranje marketing strategije i plana za 2019. godinu sa akcentom na novogodišnji program  i  program  50. jubilarnog Praznika mimoze.

Sastanku će prisustvovati predstavnici Turističke organizacije, Fakulteta za menadžment u turizmu – Herceg Novi i  Opštine Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com