Sport

TRIATLON, OCEAN LAVA MONTENEGRO – JELENA I LUKA NAJBOLJI U CRNOJ GORI

Na trci svjetskog nivoa “Ocean Lava Montenegro”, koja je okupila preko 500 triatlonaca iz cijelog svijeta, triatlonci TK “X Herceg Novi” ostvarili su odlične rezultate. Na zahtjevnoj stazi, koja je sačinjavala 1,9 kilometara plivanja, 90 kilometara vožnje biciklom i 21 kilometar trčanja, odlično su se snašli Jelena Tomašević i Luka Čupić, koji su u konkurenciji takmičara iz Crne Gore bili najbolji.

Jelena Tomasević je osvojila prvo mjesto u konkurenciji takmičarki iz Crne Gore u vremenu 5:06, u kategoriji od 24-29 godina zauzela je 2.mjesto, dok je u ukupnom plasmanu žena osvojila 5.mjesto.

Luka Čupić okitio se titulom šampiona Crne Gore, sa vrmenom 4:28, dok je u apsolutnom plasmanu zauzeo odlično 7.mjesto.

-Trka u Kotoru je iz godine u godinu sve bolja i pravo je zadovoljstvo biti dio ovog spektakla. Mislim da smo postigli odlične rezultate i čestitam svima iz TK “X Herceg Novi” koji su još jednom pokazali da su vrhunski triatlonci, rekao je za naš Portal Luka Čupić, nakon osvojene zlatne medalje.

Izvanredan je bio i Goran Daničić, koji je u konkurenciji takmičara iz Crne Gore osvojio 3. mjesto sa vremenom 5:09. Vrijeme Marka Butulije bilo je 5:23, dok je Predrag Petrović stazu savladao za  5 sati i 40 minuta.

Davor Preočanin i njegova mješovita štafeta su zauzeli 2.mjesto u Mix štafetama.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com