Sport

TRIATLON – GORAN DANIČIĆ UČESNIK IRONMAN BARSELONA

U Barseloni je održano triatlon takmičenje „Ironman Barselona 2018“, koje je okupilo najbolje triatlonce iz cijelog svijeta. Ovo atraktivno takmičenje sastoji se iz 3800 metara plivanja, 180 kilometara biciklističke vožnje i 42,2 kilometra trčanja.

Goran Daničić, član „Triatlon kluba Herceg Novi“, je kao predstavnik Triatlon saveza Crne Gore učestvovao u konkurenciji takmičara od 30 do 34 godine i zadovoljan je nastupom u Barseloni.

-Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatom. Plivanje je bilo problematično zbog talasa, ali uspio sam da otplivam tu dionicu dosta dobro. Biciklo je prošlo iznenađujuće dobro, da bi na kraju trčanje bilo zadovoljavajuće za konačno vrijeme od 10 časova i 51 minut.  Naša takmičarka Žana Pavićević je ostavrila vrijeme 12 sati i 10 minuta i bila je odlična. Takmičar iz Podgorice Dušan Milošević, postavio je novi rekord Crne Gore 9.04, istakao je Daničić u izjavi za naš Portal.

Pored Daničića, u Barseloni su bili Dragan Jovanović i Mladen Ilić, članovi TK „Kotor“ i Dušan Milošević, Žana Pavičević, Saša Radenović, Bojan Mitrović, Miloš Darić, Danko Lazović i Emil Mbita, članovi TK „Podgorica“.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com