IzdvojenoSport

TRENER FK IGALO DUŠAN JEVRIĆ OBAVIO PROZIVKU

Trener Fudbalskog kluba Igalo Dušan Jevrić obavio je juče prozivku igrača na koje računa u ovoj sezoni. Time su zvanično počele pripreme za prvenstvo čiji je start 12. avgusta kada Igalo dočekuje Berane.

Uglavnom kostur ekipe iz prethodne sezone biće oslonac finaliste Kupa Crne Gore i u novoj sezoni u kojoj tim sa Solila priželjkuje drugoligaški vrh.  Ekipu su napustila dva japanska internacionalca, kao i Šofranac i Gajić. Na  prvoj prozivci i trenigu bili su: David Bjelica, Branko Vujović i Jelisej Sadlovski (golmani), Jovan Simović, Milo Đurković, Marko Đukanović, Stevan Maslovar, Andrija Bakrač, Miodrag Koprivica, Mladen Vučić, Miloš Pavićević, Žarko Vilotijević, Bojan Kopitović, Rajko Leković, Uroš Vujičić, Milovan Ilić i iz kadetske ekipe Milo Dabović, Mitar Kovačević, Miloš Bubanja  i Nikola Gugić.

Igrače su pozdravili direktor kluba Aleksandar Kojović i trener Dušan Jevrić  koji je rekao da će i narednoj sezoni Igalo i u prevenstvu i u Kupu nastaviti sa svojom afirmacijom.

U konkurenciji 10 ekipa drugoligaš iz Herceg Novog će imati clj vrh tabele, a ako im se ukaže šansa pokušaće Novljani i da igraju za veće takmičenje, za šta je potreban žestok rad. U Igalo su već stigli Vojin Jeknić (Ibar) i Radule Krulanović (Sutjeska) a uprava će raditi da do kraja prelaznog roka dovede  još par igrača za koje stručni štab smatra da su im potrebni za realizaciju klupskih planova.

Prvi kontrolni susret fudbaleri Igala imaće sa prvoligaškom ekipom Grblja 14. jula u Radanovićima, do 25. jula fudbaleri Igala će raditi na svom terenu a zatim će se deset dana pripremati na Zlatiboru gdje je ugovoreno i pet utakmica.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com