Sport

TREĆE KOLO LAZURE NOVSKE SKY MINI TRAIL LIGE

U organizaciji NVO „Orjen Outdoor“ i AK „Niskogorci“, a uz podršku kompanije „LAZURE Marina & Hotel“, održano je treće kolo LAZURE novske sky MINI trail lige.

-Obzirom na oskudne količine snijega na Orjenu, ove godine uhvatili smo poslednji momenat za održavanje jedne ovakve trke, koja je zavisila isključivo od snijega. Staza je bila dugačka 4 km / 159 D+ metara ukupnog uspona, ističe direktor trk Saša Kulinović.

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Novljanin Perica Vučković sa vremenom 18:04, dok je drugi bio Evgen Popov iz Rusije sa vremenom 20:51, treći je bio Dmitri Lepisov takođe iz Rusije sa vremenom 21:42.

U Ženskoj konkurenciji najbolja je bila Novljanka Marija Bošnjak sa vremenom 25:50, druga je bila Milka Kvrgić sa vremenom 26:17.

U ukupnom poretku nakon trećeg kola u muškoj konkurenciji prvo mjesto zauzima Saša Kulinović, drugi je Perica Vučković dok je treći Zoran Vujošević iz Podgorice. Kod žena prvo mjesto zauzima Marija Bošnjak, druga je Jelena Tomašević dok treće mjesto dijele Milka Kvrgić i Sanja Antić iz Austrije.

-U ovoj sezoni, prijatelji trke su vinarija podrumi “Delić” i Suplement store Montenegro. Od ovog kola čast nam je da je sa nama i RED BULL Montenegro, koji su poslije trke svim učesnicima “dali krila” da nastave sa outdoor aktivnostima i dalje. Za vizuelni identitet potrudili su se iz Reklama Svijet a Turistička organizacija je obezbjedila fotoaparat na trci. Sledeće kolo je zakazano za 24. mart kada je na programu četvrto kolo LAZURE novske sky MINI trail lige i nova avantura „Topla – Mokrinska Ilinica – Topla“, poručuje Kulinović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com