Društvo

„TREĆE DOBA“ OD 10 SATI I 15 MINUTA SA PENZIONERIMA IGALA U POSJETI PLANTAŽAMA I ŠIPČANIKU

btr

U emisiji „Treće doba“ koja  je na programu od 10 sati i 15 minuta poslušajte priču penzionera  Mjesnog udruženja Igalo  koji su posjetili  Plantaže i Šipčanik. Da sve bude kako treba zadužena je sekretarka Dana Gavrilović.

-Velika je to odgovornost i ogroman posao, jer imamo puno penzionera preko 80 godina, rekla nam je Gavrilovićka, ističući da o destinaciji odlučuju svi. Ovod puta predlog za Plantaže i Šipčanik dao je Žarko Gavrilović iz Njivica. Penzioneri  su to jednoglasno podržali. Za kraj maja planiraju putovanje za Ohrid.

-Sad teku pripreme za Ohrid. Nije lako sve uskladiti sa organizacijom putovanja, smještaja u hotelu, izleta…. Iako smo  prije tri godine posjetili  Ohrid, opet smo odlučili da idemo jer nam prija. Ovog puta proširili smo putovanje i ručkom u Skadru u povratku, rekla je za emisiju „Treće doba“ Danica Gavrilović, napominjući da putovanja planiraju nakon 20-og u mjesecu  kada prime penzije.

Skoro ni jedno putovanje ne propušta  Senka Božović. Najstarija je u grupi, ali ne odustaje od druženja sa penzionerima, ni na duže destinacije.

-Ovo je nešto najljepše. Ništa mi nije teško. Radujem se svakom putovanju. Dana vodi brigu o meni, iako ja sve mogu sama. Kad me na kraju putovanja isprati do kuće, uvijek pita: „Jesi li umorna“? Ja kažem: „Ne, i brzo planiraj  novi izlet“. Kaže, kroz smijeh raspoložena Senka, iščekujući put za Ohrid , novo druženje i poznanstva, jer se grupi uvijek neko novi priključi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com