Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DruštvoIzdvojenoPolitika

TREĆA REDOVNA SJEDNICA SO HERCEG NOVI SA 25 TAČAKA

Predsjednik SO Miloš Bigović zakazao je za sutra treću redovnu sjednicu lokalnog parlamenta.  Dnevnim redom je predviđeno 25 tačaka.

Između ostalog odbornici će razmatrati  predloge odluka o utvrđivanju lokacije za izgradnju turističkih objekta u Njegoševoj i Ulici Desete hercegovačke brigade, kao i turističkih kompleksa u Igalu, Ratiševini i Trebesinu. Na dnevnom redu su predlozi odluka o izmjenama odluke o regulisanju drumskog saobraćaja, visini, načinu obračunavanja i plaćanja  članskog dobrinosa u TO Herceg Novi, o dodjeli nagrada Herceg Novog, kao i obrazovanju Savjeta za razvoj i zaštitu lokalne samouprave i osnivanju Javne ustanove Dnevni centar.

Skupština bi trebalo da da saglasnost na odluku predsjednika opštine na imenovanje Nenada Đorđevića za vršioca dužnosti glavnog administratora opštine, kao i saglasnosti na imenovanja vršioca dužnosti direktora Društva za vodovodnu i kanalizacionu infrastrukturu, Vodovoda i kanalizacije, Parking servisa, Komunalno stambenog i Gradske biblioteke i čitaonice.

Početak sjednice je u 8: 30, a prenos možete pratiti na talasima Radio Herceg Novog.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com