Društvo

TOKOM PRAZNIKA U HERCEG NOVOM MIRNO I UZ POŠTOVANJE KOMUNALNOG REDA

Prethodnih sedam dana protekli su u poštovanju komunalnog reda i mira, premda je bilo dosta praznovanja i okupljanja građana na javnim mjestima. Većih intervencija nije bilo, potvrđuju iz Službe komunalne policije i Službe zaštite i spasavanja Herceg Novi.

Tokom prazničnih dana bila su organizovana dežurstva, a Call centar nije radio samo juče, na Božić, kazala je Marija Andrić, načelnica Službe komunalne policije.

-Prethodnih dana nije bilo nepravilnosti, shodno tome ni potrebe da naša služba reaguje. Premda Call centar nije juče radio, na terenu su bila dva tima i kontrolisala da li se komunalni red poštuje. Od sutra nastavljamo sa pojačanim kontrolama ugostiteljskih objekata, prevoza putnika i robe u drumskom saobraćaju, odlaganja otpada, uređenja grada i slično, kazala je Andrić.

Praznični dani protekli su relativno mirno, ocjenjuje Savo Dimić, komandir smjene u Službi zaštite i spasavanja.

-Imali smo nekoliko intervencija u sedmici za nama. Na Mokrinama smo reagovali nakon saobraćajne nezgode, naša služba je izvlačila auto koje je sletjelo s puta. Na Sušćepanu smo takođe imali intervenciju kada je došlo do požara u jednoj kotlovnici. Naši pripadnici su reagovali nekoliko puta i gasili vatru u kontejnerima. Obezbjeđivali smo i koncerte u parku Boka, ali ukupna ocjena je da je sve proteklo relativno mirno, zaključio je Dimić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com