Turizam

TOHN: POČELI KURSEVI ENGLESKOG I RUSKOG JEZIKA, KAO DODATNA EDUKACIJA ZA ZAPOSLENE U TURISTIČKOJ PRIVREDI

Danas počinju kursevi engleskog i ruskog jezika koje Turistička Organizacija Herceg Novi, u skladu sa planom i programom rada za ovu godinu, organizuje u okviru dodatne edukacije za zaposlene u turističkoj privredi.

U ovoj fazi je riječ o besplatnim kursevima na kojima se za engleski jezik prijavilo 20 polaznika i formirana je jedna grupa, dok za ruski jezik imaju čak dvije grupe od po 28 prijavljenih polaznika. Nastava će biti fokusirana na vokabular i dijalog kakav se najčešće koristi u turističkoj privredi.

-Izuzetno smo zadovoljni odzivom i obavještavamo zaposlene u turističkoj privredi našeg grada, koji se nisu do sada prijavili, a žele da nauče ili unaprijede znanje ovih stranih jezika, da ćemo nastaviti sa ovom praksom. Prijave su prijavljivati, a u grupi morta biti najmanje 20 polaznika. Obuka će trajati do 15. maja i to tri puta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak).

TO HN na ovaj način želi da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude našeg grada.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com