Turizam

TO: POZIV IZDAVAOCIMA SMJEŠTAJA POVODOM FORMIRANJA JEDINSTVENE PONUDE

Gradska Turistička organizacija pokrenula je incijativu o formiranju jedinstvene ponude cijena privatnog smještaja za period pred i post sezone, a sve u cilju povećanja stepena popunjenosti van hotelskih kapaciteta u pomenutim periodima.

-Formirane su kategorije cijena za sobe i apartmane koje će objediniti ponudu privatnog smještaja i omogućiti lakšu komunikaciju sa potencijalnim kanalima prodaje (domaće i strane turističke agencije i turoperatori sa fokusom na destinacije odakle nam dolaze low cost letovi). Kao osnovni kriterijum za formiranje cijena korišćena je postojeća kategorizacija smještaja.

Iz Turističke organizacije pozivaju vlasnike soba i apartmana da ih posjete ili kontaktiraju nabroj telefona 031/350- 820 kako bi se upoznali sa kategorijama i  detaljima marketinške kampanje.

-Poziv traje do petka 9. novembra, a marketinške aktivnosti podrazumjevaju: plaćene objave u medijima (portali, novine, televizije), kreiranje personalizovanih flajera posvećenih promovisanju događaja van sezone (Novogodišnji praznici, Praznik mimoze, HAPS, Dani ruske kulture itd.) i  Digital marketing aktivnosti, saopšteno je iz gradske TO.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com